Tämä on Farmery

Farmery Oy on yrityksemme nimi, ja Kivelä on tila, jolla vihannestarhamme toimii. Kasvatamme sellaisia vihanneksia, joita itse haluamme syödä, ja toiveemme on että ne maistuisi myös asiakkaille.

Olemme vihannestarhureita, minifarmareita, ruuan tuottajia.  Tuotamme puhdasta ja hyvää lähiruokaa.  Tavoitteena on mahdollisimman pitkä kasvukausi ilman ylenpalttista energiankäyttöä ja keinotekoisia aineita. Pyrimme pitämään pellot ja penkit kunnossa, maan ravintorikkaana ja multavana mahdollisimman luonnonmukaisin keinoin.

Tomaatit viihtyvät isossa kasvutunnelissa,

Olemme kunnostaneet tilan maita pikkuhiljaa. Kaksi kesää olemme kasvattaneet ruokaa itsellemme.  Näimme tässä hienon mahdollisuuden ja päätimme ryhtyä yrittäjiksi satokaudelle 2018.  Terveellisen ja maukkaan ruuan tuottaminen on kietoutunut tiiviiksi osaksi elämäämme.

Täällä Farmeryn blogissa kirjoitan pääasiassa siitä, millaista vihannesten kasvattaminen on.  Aiheet mukailevat kasvukauden eri vaiheita, onnistumisia ja epäonnistumisia, iloja ja pettymyksiäkin. Blogissa pääset seuraamaan suunnitelmia, työskentelytapoja, kehittämistä ja kehittymistä.

Aikainen salaatti
Salaatti on vatimaton, eikä se juurikaan vaadi kasvupaikaltaan ihmeitä.

Kerron kokemuksiin pohjaten mitä teen ja miksi teen, onnistunko vai ei.  Kerron eri  työvaiheista ja tavoista joita käytän vihannestarhurina sekä työ- että vapaa-aikana. Toivon että tästä on iloa ja hyötyä lukijoille ja että muutkin rohkaistuvat ruuan kasvattamisesta! Se on hieno harrastus ja ammatti.

Lisäksi jaan vinkkejä ja reseptejä siitä, miten kasviksia voi käyttää ruuanlaitossa monipuolistamaan aterioita.  Yksinkertaisesti, terveellisesti ja edullisesti.

Toivottavasti jäät seuraamaan! Klikkaa itsesi seuraamaan meitä myös Instagramin ja Facebookin kautta.

Aurinkoisin terveisin,

-annukka-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *