Tietoa meistä

Minä olen Annukka. Hoidan Farmeryn myynnin, markkinoinnin ja viestinnän, sekä valokuvaukset, verkkosivut ja yhteydenpidon asiakkaisiimme.  Suunnittelen ja kehitän toimintaa, valitsen kasvatettavat tuotteet ja tilaan siemenet ja kasvatan taimet.

valokuvaus
Vihannestarhalla työskentely on monipuolista – välillä tehdään töitä sormet mullassa, ja välillä tasapainoillaan penkin päällä.

Olen ”ajautunut” innon ja harrastuneisuuden kautta uudelle uralle – vihannestarhuriksi. Edeltäneet kaksikymmentä vuotta tein töitä pääasiassa myynnin, markkinoinnin ja tuotteistamisen kanssa. Muodollinen koulutus, siis tutkinto, tältä alalta puuttuu, mutta opintoja ja perehtyneisyyttä alalle on valtavasti. Maria Montessorin ”Learning by doing” -pedagoginen ajattelu sopii minulle mainiosti.

Timon vastuulla on maa ja pellot ja niiden parantaminen, kiinteistöt, kasvutunnelit, kastelujärjestelmät  ja logistiikka. Hänellä on pitkä kokemus rakennusteollisuuden palveluksessa – hän on looginen ja pragmaattinen ajatuksiltaan ja toimintatavoiltaan.

taimet kasvatuskennossa
Taimishow jatkuu läpi kasvukauden. Uusia vihanneksia istutetaan penkkeihin sitä mukaan kun edelliset on myyty asiakkaille.

Kummankin työtehtäviin kuuluu mm. istutus, keräys, niputus ja pesu, pakkaus ja tarroitustyöt, myynti ja kaikki mahdollinen mitä nyt vihannestarhalla eteen tulee. Tärkeimpänä tietenkin toiminnan kokonaishittäminen – uusien ja fiksumpien työtapojen löytäminen ja testaaminen, erilaisten viljelytekniikoiden kokeilu ja tuottavuuden parantaminen.